PROPTECH

Кои дигитални технологии и тенденции ще трансформират строителната и свързаните с нея индустрии следващите 5 години

REGISTER

Адриана завършва УАСГ със специалност “Строителство на сгради и съоръжения. Продължава образованието си в Южна Корея, където 2014г. работи над доктурантура под ръководството на проф. Томас Канг от Сеулския Национален Университет, а в началото на 2015г. работи за корейското проектантско бюро Changminwoo. През 2016г. защитава успешно докторантурата си в България, като през това време работи за италианската строителна компания Ferretti Int с клон в България. От 2017г. насам проектира големи частни и обществени строителни обекти, в т.ч. съоръжения от третата метролиния на София.
Адриана е човекът, който създава стартапа 3Drawings, който представя решение чрез Augmented Reality за цялостния строителен процес.

Програма

18:00 – Регистрация
18:15 – Нетуъркинг
18:30 – Proptech 
19:15 – PrEXCELerator: представяне на най-новата среда за валидиране на Proptech страртап идеи
19:30 – Нетуъркинг и разговори с презентаторите

Участието в събитието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Предварителната регистрация Ви гарантира и седящо място на събитието.

Вход свободен за ученици и студенти.
Моля на входа за събитието да представите съответно ученическа карта и студентска книжка.

Вход: 10 лв за всички други участници.

За Ваше улеснение билети за събитията в Пловдив може да закупите в деня на всяко събитие на касата във фоайето на Дома на културата (лява каса).

Билети за събитията в София ще може да закупите преди всяко събитие от каса на eventim, която ще бъде налична на мястото на събитието – Networking:Premium Co-working.

За онлайн закупуване на билети от мрежата на eventim последвайте този линк.

В случай че желаете да Ви бъде издадена фактура, моля да преведете посочената сума за вход поне 3 (три) работни дни предварително по банков път. Ще получите фактурата на събитието.

Банкова сметка:
Банка УниКредит Булбанк АД
BIC   UNCRBGSF
IBAN BG45UNCR70001523519575
Титуляр СТРАТЕДЖИ ПЛЮС БИЗНЕС ЛАБ ЕООД
Основание (моля, запишете наименованието на събитието и датата на провеждането му)
REGISTER

В партньорство със