БИЗНЕС ТРАНСФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА БИЗНЕС МОДЕЛИ

REGISTER

На събитието ще получите отговор на въпросите ви за начините как да подобрите бизнес модела на компанията си чрез дигитални технологии.
Ще имаме удоволствието да чуем Надя Петрова, Co-Founder & CEO, AREN Group.

Надя е международен ръководител на проекти в различни индустрии. Работи с клиенти от различни сектори, за да анализират и създадат стратегии за финансиране и програми за подобряване на производителността.

Надя ще сподели изключителната си експертиза при работа с МСП, които търсят усъвършенстване на своите бизнес модели, по-нататъшно развитие на стратегически възможности за по-устойчив и печеливш растеж на своя бизнес. Предлаганите решения са цялостни, а не “на парче”, защото това е единственият начин предприемачите да развиват и обновяват своите компании с визия за бъдещето.

Програма

18:00 – Регистрация
18:15 – Нетуъркинг
18:30 – Бизнес трансформация чрез усъвършенстване на бизнес модели
19:15 – PrEXCELerator: представяне на най-новата среда за валидиране на страртап идеи
19:30 – Нетуъркинг и разговори с презентаторите

Участието в събитието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Предварителната регистрация Ви гарантира и седящо място на събитието.

Вход свободен за ученици и студенти.
Моля на входа за събитието да представите съответно ученическа карта и студентска книжка.

Вход: 10 лв за всички други участници.

За Ваше улеснение билети за събитията в Пловдив може да закупите в деня на всяко събитие на касата във фоайето на Дома на културата (лява каса).

Билети за събитията в София ще може да закупите преди всяко събитие от каса на eventim, която ще бъде налична на мястото на събитието – Networking:Premium Co-working.

В случай че желаете да Ви бъде издадена фактура, моля да преведете посочената сума за вход поне 3 (три) работни дни предварително по банков път. Ще получите фактурата на събитието.

Банкова сметка:
Банка УниКредит Булбанк АД
BIC   UNCRBGSF
IBAN BG45UNCR70001523519575
Титуляр СТРАТЕДЖИ ПЛЮС БИЗНЕС ЛАБ ЕООД
Основание (моля, запишете наименованието на събитието и датата на провеждането му)
REGISTER

В партньорство със