Можете да прочетете оригиналната публикация на този линк.

Български компании могат да се вкюлачт с 10 % намаление от таксата за участие в PropTech Vienna – едно от най-големите международни проптех събития в Европа, което ще се проведе на 07 ноември във Виена, Австрия.

PropTech Vienna ежегодно събира утвърдени компании в строителната индустрия, сектора на недвижимите имоти, Facility Management, Asset Management, информационните технологии, проптех стартъпи и скейлъпи, фондове за рисков капитал, представители на университети в индустриални направления, както и организации, които предоставят услуги на проптех компании.

Събитието е:
 форум за най-пробивните проптех иновации, световни и регионални тенденции;
 уникална среда за установяване на контакти между стартъпи, скейлъпи и инвеститори;
 време и място за среща между утвърдени компании, които търсят иновации, и млади компании, които предлагат пробивни решения.
Представители на български компании и организации могат да участват с преференциален вход на събитието, осигурен от PrEXCELerator Bulgaria – официален комуникационен партньор на събитието за България. Необходимо е да попълните формата тук, за да получите промо код.
За въпроси и допълнителна информация може да се обръщате към екипа на PrEXCELerator Bulgaria: Силвия Павлова, Управляващ партньор, телефон + 359 887 16 18 00, е-мейл адрес: sylviapavlova@spbusinesslab.com

PropTech Vienna е една от най-големите проптех международни конференции в Европа. В рамките на един ден можете да чуете над 50 водещи лектори в паралелни сесии от програмата на форума. Някои от панелите в тазгодишното издание са:
• PropTech – Развитие и тенденции в страните от ЦИЕ
• Разрушителна иновация – Как технологиите променят драстично градското развитие
• Рисков капитал – Как да инвестираме в PropTech
• Архитектура и строителство – Оптимизиране на изпълнението чрез технологиите
• Инвестиции – Как PropTech влияе на инвестициите в недвижими имоти
• Управление на активи – Технологии за по-добро управление
• Фасилити мениджмънт – Как технологиите улесняват процеса