Съвсем скоро ще имаме удоволствието да чуем Калин Рахнев – BioTech експерт.

Калин е завършил MIT – Massachusetts Institute of Technologies, със специалност Maths & Computer Science. Оглавявал е разработването на различни BioTech решения.

В презентацията си Калин ще коментира кои дигитални технологии най-силно ще повлияят секторите на медицина, здравеопазване и фармация през следващите 5 години. Друго направление, върху което ще се фокусира, е най-изявените недигитални тенденции, които също се окажат формиращо влияние върху тези области.

Участници със стартап идеи за продукти/услуги в медицината, здравеопазването и фармацията,  предполагащи прилагането на определена дигитална технология, ще имат възможността лично да коментират с Калин идеята си и степента, в която всяка идея има потенциал да бъде реализирана.

BioTech събитието се организира от Strategy+ Business Lab и е част от поредица от 5 събития с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.

Събитието в Пловдив е на  07/03 – четвъртък, от 18:30 до 19:30 ч. в Дом на културата Борис Христов.

 

Събитието в София е на 13/03 – сряда, от 18:15 до 19:30 ч в Networking Space Co-working.

Събитието е със свободен вход за ученици и студенти.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрация за събитието може да се направи на страницата: https://prexcelerate.eu/biotech/